Villkor & Information

Produkt

Vi vill uppmärksamma dig som kund på att färgskillnader kan variera mellan olika skärmar. Produkterna kan även ha en naturligt förekommande färgskillnad. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och förbehåller oss rätten att ersätta med en likvärdig vara. 

Priser

Alla våra priser är inklusive moms (utom vid försäljning till Norge och Åland). Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt för pris- och valutaförändringar. Vid kampanjer och andra erbjudanden förbehåller vi oss rätten att när som helst kunna avsluta dessa. Kampanjer och nedsatta priser kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller så långt lagret räcker.

Frakt

Fraktkostnaden är 89 kr per order. Vi levererar paketen med DHL. Kunden hämtar ut paketet vid ett av DHL utvalda utlämningsställen. Se fullständiga villkor på dhlpaket.se

Transportskada

Kontrollera alltid ditt paket direkt vid uthämtning. Vid en synlig transportskada ska detta anmälas direkt vid utlämningsstället. 

Leverans

Vi säljer enbart till personer över 18 år. Minsta ordervärde är 238 kronor (Sverige). Du får en bekräftelse till din angivna mailadress. Vi skickar din vara inom 2-4 arbetsdagar förutsatt att varan finns i lager. Tiden för fraktbolagets distribuering tillkommer. Vid orderingång med extra hög belastning kan leveranstiden förlängas. Vid utlämningsstället krävs det att legitimation överensstämmer med namnet på din order. Vid outlöst paket debiteras du 400 kr (Sverige) för hanterings- och fraktkostnader. Om du bor utomlands är kostnaden 800 kr för outlöst paket. 

Restnotering

Om du är intresserad av att beställa en restnoterad produkt kan du kontakta oss på info@aponydesign.se för vidare information om varan.

Bytesrätt och öppet köp

Vi erbjuder öppet köp och bytesrätt i 14 dagar från och med det datum du hämtat ut ditt paket (gäller våra svenska kunder i enighet med konsumentskyddslagstiftning). Detta gäller mot kvitto med förutsättning att varan är oanvänd och i ett oförändrat skick. Önskar du returnera en vara ska du kontakta oss för att få en returnota. Returnotan skriver du ut, fyller i och skickar med varan i dess originalförpackning. Returfrakten betalar du som kund. Observera att barnsadeln kostar 250 kr i returfrakt eftersom den är väldigt skrymmande. Om du väljer att göra ett byte i samband med returen bjuder vi på fraktavgiften på den nya ordern (gäller endast inom Sverige). Om varan inte är ren eller i nyskick förbehåller vi oss rätten att göra avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning (upp till 100% av varans värde).

Betalsätt

A PonyDesign använder kortbetalning (VISA, MasterCard, AMEX) eller Klarna som betalningsmetod. Vid val av Klarna kan du välja mellan direktbetalning, faktura eller delbetalning. Mer information finner du på Klarna.se

Reklamation

Vid reklamation ska kundtjänst kontaktas först. Om reklamationen godkänns förbehåller vi oss rätten att reparera varan. Om detta ej är möjligt skickar vi en ny likvärdig vara. Vi förbehåller oss rätten för värdeminskningsavdrag. Vi hanterar endast rengjorda varor. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Reklamationen är ej giltig vid vanvård, onormal användning och slitage eller olyckor. Uppge alltid ditt ordernummer vid reklamationen.

Kristallpannband:

Hantera ditt pannband varsamt. Se till att taglet inte fastnar mellan stenarna till exempel när hästen kliar huvudet. Motböj ej pannbandet och kontrollera med jämna mellanrum att infattningen som omger varje sten håller sig stängd då tappade stenar inte är en giltig anledning till reklamation.

Pannband/nosgrimma med kedjelänk:

Hantera ditt pannband/nosgrimma varsamt, se till att taglet inte fastnar i kedjan till exempel när hästen kliar huvudet. Motböj ej pannbandet/nosgrimman och kontrollera med jämna mellanrum att länkarna håller sig förslutna.

 

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@aponydesign.se. Vår målsättning är att svara inom 48 timmar.

Vid specifika händelser som ej kunnat förutses, som krig, naturkatastrofer, myndighetsbeslut eller vid jämförbara händelser som är utom vår kontroll befrias vi från våra förpliktelser att fullfölja nämnda avtal.

Genom att göra en beställning från aponydesign.se har du godkänt köpvillkoren som presenteras på denna sida.